torsdag den 14. marts 2013

Ronaldinho & Co. klarede bjerget i La Paz

Atlético Mineiro kvalificerede sig til 1/8-finalen i Copa Libertadores med en flot 2-1 sejr ude over bolivianske The Strongest.

Sejren kom i hus otte minutter før tid, da stopperen Mendez var uheldig at styre et indlæg fra Serginho i eget net. The Strongest dominerede på dette tidspunkt kampen mod Ronaldinho & Co., der nærmest var gasblå i hovedet af at spille i 3600 meters højde.

"O Galo" (Hanen) kom godt fra start i La Paz og kom fortjent foran ved Diego Tardelli efter fint oplæg af den lange Jô. Hjemmeholdet fik svaret igen lige kort før pausen ved Reina, der udnyttede at Victor måtte give retur på et skud fra Cristaldo.

Langskud var i det hele taget et yndet boliviansk våben i den tynde luft. The Strongest fyrede mere end 10 kanonkugler af sted mod Victor i løbet af 1. halvleg, og der kom da bonus i form af et par farlige returer fra en af de bedste keepere i brasiliansk fodbold.

Det var Atlético Mineiros fjerde sejr ud af fire mulige, og "O Galo" topper dermed Gruppe 3 på suveræn vis.  São Paulo ligger på 2. pladsen i puljen med fire points for tre kampe, mens The Strongest og Arsenal de Sarandí følger efter med hhv. tre og ét point.

São Paulo møder i nat Arsenal de Sarandí i Buenos Aires. Rogerio Ceni & Co. skal helst bruge en sejr i jagten på at gøre Atlético Mineiro følge til 1/8-finalerne. São Paulo har et svært slutprogram med The Strongest ude og Atlético Mineiro hjemme, så "O Tricolor" har behov for fire points at tære på i det spil.