mandag den 11. marts 2013

Indskiftede Borges matchvinder for Cruzeiro

Cruzeiro fik med besvær hevet en 3-2 sejr med hjem fra søndagens udekamp mod Araxá i den femte runde af Campeonato Mineiro.

Araxá var bedst i 1. halvleg og kom fortjent foran ved Rodrigão Paulista lige før pauseteen. Tingene vendte imidlertid på en tallerken efter pausen af to årsager: Cruzeiro satte sin gamle topscorer Borges på banen, og hjemmeholdet fik udvist stopperen Carlão efter to gule kort.

Favoritterne fik slået hul på modstanderne på mål af Paulão efter 18 minutters spil af 2. halvleg, hvorefter Borges slog til med sin første sæsonscoring. Araxá fik svaret hurtigt igen med en straffesparkscoring af Fabrício Carvalho, men Borges fik med sin anden scoring sat skabet på plads med godt et kvarter igen.

Cruzeiro fører grundspillet i dette delstatsmesterskab dækkende Mina Gerais med 13 points for fem kampe. Ærkerivalerne Atlético Mineiro følger efter med 9 points for fire kampe. Ronaldinho & Co. sad over i denne weekend, da "O Galo" på onsdag har en vigtig kamp i Copa Libertadores ude mod The Strongest.

Campeonato Mineiro er delt op i et grundspil på 11 runder, hvorefter de fire bedste går videre til semifinalerne. I skrivende stund er det Tombense og Vila Nova, der ser ud til at gøre favoritterne følge til næste fase.