mandag den 4. marts 2013

Alexandre Pato bedst i duellen mod Neymar

Santos og Corinthians spillede 0-0 i søndagens storkamp i Campeonato Paulista.

Kampen var også et møde mellem to af brasiliansk fodbolds største stjerner Neymar og Alexandre Pato, og denne duel vandt Pato klart. Hurtigheden og boldomgangen er tilbage på højt niveau hos "Anden", mens Neymar gjorde sig mest bemærket ved at hive et gult kort for at falde lidt for let i straffesparksfeltet. 

Kritikken har efterfølgende haglet ned over Neymar, hvor de brasilianske medier igen pointerer, at landsholdsangriberen har det svært i de store kampe og at den kedelige tendens til at filme heller ikke pynter på hans fodboldspil.

Selve kampen levede ikke op til  de store forventninger. Corinthians  var det bedste hold, mens Santos viste sig mest potente på dødbolde. "O Peixe" (Fisken) havde Marcos Asunção med fra start, og hans sparketeknik gør at alle frispark er et kvart straffespark. 

Santos havde bolden i nettet en enkelt gang ved Cícero, selvfølgelig efter et frispark fra Asunção, men målet blev korrekt annulleret for offside. Corinthians' bedste chance tilfaldt Renato Augusto på en friløber, men situationen viste, at den tidligere Flamengo- og Leverkusen-spiller endnu mangler lidt for at ramme det optimale.

Der er nu spillet 10 ud af 19 runder af gruppespillet i dette delstatsmesterskab dækkende São Paulo, og både Santos og Corinthians har kurs mod kvartfinalerne. Santos ligger 4'er i tabellen, mens Corinthians på 8.pladsen holder sig lige på den rigtige side af slutspilsstregen. 

Grundspillet føres af São Paulo, der vandt 2-0 ude over Penapolense. Rhodolfo og U/20-landsholdsspilleren Ademílson scorede for det reservespækkende tophold. A-kæden blev sparet til midtugen, hvor São Paulo på torsdag spiller Copa Libertadores hjemme mod Arsenal de Sarandí.

Corinthians skal også i aktion i Sydamerikas fornemste klubturnering. Alexandre Pato & Co. møder på onsdag mexicanske Tijuana på kunstgræsset tæt på den amerikanske grænse. Jo, der skal rejses nogle kilometer for at deltage i en turnering som Copa Libertadores. 

Se højdepunkterne fra Santos-Corinthians

Campeonato Paulista, søndagens kampe:
Guaraní-Migi Mirim  0-2
Penapolense-São Paulo  0-2
Santos-Corinthians  0-0
São Bernardo-Ituano  2-0

Ingen kommentarer:

Send en kommentar