mandag den 25. marts 2013

Dyrekøbt sejr til Corinthians

Corinthians kom et skridt nærmere slutspillet i Campeonato Paulista med søndagens 1-0 sejr ude over Guaraní. 

Paolo Guerrero scorede kampens eneste mål efter bare 5 minutters spil. Emerson sørgede for oplægget med et elegant vip, og den peruvianske landsholdsangriber brugte sin gode fysik til at slå sig fri i hjemmeholdets straffesparksfelt.

Sejren kan dog vise sig at være dyrt købt, idet både keeperen Cássio og den offensive midtbanespiller Renato Augusto måtte udgå med skader. Det ser værst ud for Renato Augusto, som udgik med muskelproblemer. Den tidligere Bayer Leverkusen-spiller fik ødelagt sit ophold i Tyskland pga. mange timer på briksen, men han har været lysende efter sin tilbagevenden til brasiliansk fodbold.

Corinthians rykker med sejren op på 6. pladsen i grundspillet, og "O Timão" har et hul på 5 points til til slutspilsstregen. Rækken føres af São Paulo, der har to points ned til de nærmeste forfølgere fra Ponte Preta.

Palmieras og Santos spillede 0-0 i søndagens derby i staten São Paulo. Der har ikke været meget spræl i disse classicos i år, hvor fire ud af fem opgør er endt uden scoringer. Palmeiras var bedst og havde fortjent sejren, men "O Verdão" har store problemer med at finde nettet.

Adriano har i medierne flirtet kraftigt med Palmeiras, så lad os se hvordan "Kejserens" fremstrakte hånd bliver modtaget. De grønne mangler i den grad en bomber oppe foran.

Santos ligger på 3. pladsen i rækken, mens Palmeiras er syv'er. Begge mandskaber har en stabil kurs mod den Top 8, der ryger  videre til kvartfinalerne.

Se målet fra Guaraní-Corinthians

Campeonato Paulista, søndagens kampe:
Guaraní-Corinthians  0-1
Ituano-Oeste  1-2
Mogi Mirim-Mirassol  3-1
Palmeiras-Santos  0-0
Paulista-Ponte Preta  0-1
União Barbarense-São Caetano  0-0

Ingen kommentarer:

Send en kommentar