fredag den 29. marts 2013

Giva giver Gabigol og Victor Andrade baghjul

Santos skuffede sit hjemmepublikum, da "O Peixe" (Fisken) kun fik 2-2 i torsdagens hjemmekamp mod Mogi Mirim.

Både Neymar og Montillo var tilbage i Santos-trøjen efter at have repræsenteret hhv. Brasilien og Argentina, men de to landsholdsspillere spillede ikke op til deres bedste. I stedet funklede midtbanespilleren Cícero med et mål og en assist. Talentfulde Giva satte Santos' andet mål ind, mens Henrique og Wagninho nettede for gæsterne.

Giva har virkelig fået hul igennem på seniorniveau med tre mål i syv kamp. Den 20-årige angriber blev hentet sidste år i Vitória, og han var i januar med til at vinde den prestigefyldte U/20-turnering Copa São Paulo de Júniores for sin nye klub. Det er virkelig en spændende spiller, som Santos har hentet til stalden, og han har allerede givet baghjul til stortalenterne Victor Andrade og Gabriel Barbosa alias "Gabigol".

Santos holder med det ene point sig på 3. pladsen i grundspillet i delstatsmesterskaberne dækkende staten São Paulo, mens Mogi Mirim ligeledes bevarer sin  4. plads. Begge klubber er med fire spillerunder igen af denne indledende fase godt på vej mod kvartfinalerne. 

São Paulo har allerede løst billet til slutspillet, mens Ponte Preta, Santos, Mogi Mirim, Corinthians, Botafogo-SP samt Palmeiras er også på rette sport. Den sidste kvartfinaleplads ligner en kamp mellem Penapolense, Bragantino, Linense og Oeste. 

Kvartfinalerne afvikles kun over én kamp, og en Top 4-placering i grundspillet giver hjemmebanefordelen i dette knald-eller-fald-opgør.

Se målene fra Santos-Mogi Mirim

Campeonato Paulista, 15, runde:
Oeste-Guaraní  2-2
Santos-Mogi Mirim  2-2
São Bernardo-Atlético Sorocaba  2-2

Ingen kommentarer:

Send en kommentar