tirsdag den 26. marts 2013

Fred frelste Brasilien

Brasilien og Rusland spillede 1-1 i mandagens testkamp på Stamford Bridge i London, og dermed er Luís Felipe Scolari stadig uden sejr efter tre kampe i spidsen for "A Selecão".

Fayzulin bragte russerne foran midt i 2. halvleg efter et sandt bombardement af det brasilianske mål. Denne føring holdt indtil kort før tid, hvor Fred udnyttede et flot forarbejde af indskiftede Hulk og Marcelo. Fluminense-angriberen er blevet noget af en talisman for Felipão med mål i alle kampene.

Det var den sidste rigtige testkamp for Brasilien inden det går løs med Confederations Cup i juni måned. Landsholdet var leveret meget svingende præstationer, men mon ikke det bliver bedre, når Scolari får mere tid til at arbejde med spillerne.

I Confederations Cup får Brasilien nogle gode kampe mod Japan, Mexico og Italien, og holdet får mulighed for at arbejde kontinuerligt sammen i en god måneds tid. I første omgang gælder det for Felipão at få udtaget en trup på 23 mand, som skal bringe optimismen tilbage til brasiliansk landsholdfodbold.

To år med lutter venskabskampe har sat sine spor. Brasilien skal have banket rusten af og på den led har de tre testkampe mod England (1-2), Italien (2-2) og nu Rusland været nogle vigtige skridt på vejen, selvom resultaterne har svigtet.

Se målene fra Brasilien-Rusland

Se højdepunkterne fra kampen

Ingen kommentarer:

Send en kommentar