fredag den 15. marts 2013

Flamengo må sande at dansk landstræner havde ret

Flamengo fik en elendig start på den anden delturnering i spillet om Rio-mesterskabet, da de rød-sorte hjemme på Engenhão tabte med 3-2 til Resende.

Alt så ellers ud til at gå efter planen, da Flamengo bragte sig foran med to kasser i løbet af 1. halvleg. Topscorer Hernane var første mand på pletten for favoritterne, mens Elias øgede på et drøn af et langskud. Det var i øvrigt Elias' første mål i Flamengo-trøjen efter sin overgang fra Sporting Lisboa.

En klog dansk landstræner sagde en gang at 2-0 er den farligste føring. Disse vise ord kan måske være på vej til Rio de Janerio og omegn. Flamengo havde i hvert fald trukket håndbremsen i hele 2. halvleg, og det udnyttede Resende til et sensationelt comeback. Målene blev sat ind af Robert, Elias (et populært navn i Brasilien) og Dudu foran de kun 1.413 betalende tilskuere. 

Flamengo og Resende er de eneste hold, som har været i aktion. De øvrige 14 hold skal først i kamp i weekenden. Vinderen af denne turnering kvalificerer sig til finalen om det samlede Rio-mesterskab. Botafogo er allerede klar til den "grande" finale eftersom Seedorf & Co. i sidste weekend sluttede øverst i den første delturnering.

Se målene fra Flamengo-Resende

Ingen kommentarer:

Send en kommentar