fredag den 15. marts 2013

Argentinsk benbrækker fældede São Paulo

São Paulo får det svært med at kvalificere sig til næste fase i Copa Libertadores efter at Rogério Ceni & Co. tabte torsdagens kamp i Arsenal de Sarandí med 2-1.

"O Tricolor" har haft med at få spillet til at rulle i de sidste par uger, så træner Ney Franco forsøgte sig derfor med en 3-5-2-opstilling. Det kan godt være at ideen så godt ud på papiret, men på banen dumpede projektet fælt.

Angrebet formåede faktisk at få kreeret en del chancer, men forsvaret var til gengæld hullet som en si. Kampen blev derfor en åben slagudveksling, hvor Arsenal lige havde de afgørende marginaler. Den nye pave i Rom er jo fra Argentina, så .....

Der kom først gang i målscoringen efter pausen. Ortiz bragte Arsenal foran midt i halvlegen, Aloísio fik udlignet, mens Braghieri  bankede den afgørende scoring ind med godt 5 minutter igen. Det var Braghieri, der for et par uger siden var ved at brække benet på Ronaldinho, men stopperen kan altså også ramme bolden en gang imellem.

Gruppe 3 føres på suveræn vis af Atlético Mineiro, der allerede har sikret sig en plads i 1/8-finalerne. São Paulo, Arsenal de Sarandí og The Strongest ligger uhyre tæt i kampen om 2. pladsen i puljen. São Paulo har et vanskeligt program tilbage med The Strongest oppe i højderne og så Atlético Mineiro hjemme på Morumbi. Rogério Ceni & Co skal virkelig oppe sig for at undgå et tidligt exit fra Sydamerikas fornemste klubturnering.