torsdag den 14. marts 2013

Forrygende 1. halvleg af Corinthians mod Tijuana

Corinthians kom tilbage på sejrssporet i Copa Libertadores, da "O Timão" på et pakket Pacaembu besejrede mexicanske Tijuana med 3-0.

Det sydamerikanske fodboldforbund Conmebol havde tilladt, at Corinthians igen kunne åbne dørene for sit hjemmepublikum efter tragedien i Bolivia, og det blev fejret på fornem vis med en forrygende 1. halvleg af Alexandre Pato & Co.

"Anden" åbnede selv scoringen efter en lille halv times spil. Kampens helt store spiller Renato Augusto havde forinden spillet Trebande-carambole med det mexicanske træværk, og Pato var som sædvanlig vaks på returen. 

Topscorer Paolo Guerrero fulgte hurtigt op med målet til 2-0, og efter pausen var det landsholdsspilleren Paulinho, der lukkede og slukkede med målet til 3-0. Tijuana kom ellers til Pacaembu med lutter sejre på kontoen, men Corinthians i dette spilhumør var ganske enkelt en for stor mundfuld denne onsdag.

Tijuana fører fortsat Gruppe 5 med ni points for fire kampe, mens Corinthians følger efter med syv. Millonarios og San José ligger med hhv. tre og ét point, men med en kamp til gode.

Det var ikke lutter smil på i Corinthians-lejren efter den flotte kamp. Alexandre Pato måtte lige efter sin scoring lade sig udskifte med muskelsmerter. Nu venter alle spændt på, hvad lægestaben har at sige til den skadesplagede angriber.

Se målene fra Corinthians-Tijuana

Ingen kommentarer:

Send en kommentar