onsdag den 6. marts 2013

Zé Roberto og Grêmio udklassede Caracas

Det blev en perfekt Libertadores-aften for Grèmio og veteranen Zé Roberto, der hjemme på Arena Grêmio udklasserede Caracas med hele 4-1.

Hjemmeholdet lagde et hårdt pres på venezuelanerne fra kampens start, og det gav pote allerede efter 16 minutter, da "piraten" Hernán Barcos udnyttede en kæmpe fejl af keeperen Baroja. Kort før pausen var den gal igen, da Werley headede et skarpt slået hjørnespark fra Zé Roberto ind til 2-0.

I 2. havleg tog den 38-årige Zé Roberto så rollen som dobbelt målscorer. Midtbanespilleren med fortid i bl.a. Bayern München afsluttede et mønsterangreb til 3-0 i starten af halvlegen. Caracas fik pyntet på cifrene ved Sánchez inden at veteranen lukkede festen med godt et kvarter igen.

Venezuelanerne kom til kampen med meddelelsen om at landets præsident Hugo Cháves var død. Om det havde nogle indflydelse på holdets indsats skal være usagt, men det fik i hvert fald ikke værterne til at slække på tempoet i sympati.

Grêmio lægger sig med resultatet i toppen af Gruppe 8. Gaúchoerne er ligesom Fluminense noteret for seks points for to kampe, men Grêmios målscore er bedre end Rio-rivalerne. Caracas og peruvianske Huachipato ligger treer og firer med tre points på kontoen.