fredag den 29. marts 2013

Cruzeiro brød Grêmios flotte serie

Grêmio måtte torsdag aften indkassere sit første nederlag i den anden delturneringen i kampen om delstatsmesterskaberne dækkende Rio Grande do Sul. "O Tricolor" havde besøg af bundproppen Cruzeiro-RS, som højest overraskende kunne tage fra Arena Grêmio med 2-1 i bagagen,

Træner Vanderlei Luxemburgo prøvede en opstilling med tre angribere, og den faldt ikke så heldigt ud. Grêmio havde svært ved at få spillet til at hænge sammen, og det udnyttede Cruzeiro til fulde. 

Jô udnyttede lidt forvirring i de bagerste geleder til at bringe gæsterne foran efter et lille kvarter af 2. halvleg. Grêmio fik svaret igen ved Wellington inden at Reinaldo med godt et kvarter igen satte sejrsmålet ind bag Marcelo Grohe, der havde afløst førstekeeperen Dida i pausen.

Grêmio har trods nederlaget fortsat kurs mod slutspillet. "O Tricolor" ligger toer i Gruppe A med ni points for fire kampe. Der spilles i alt syv runder, hvorefter de fire bedste går videre til kvartfinalerne. Grêmio er tvunget til at vinde denne delturnering for fortsat at kunne fravriste ærkerivalerne fra Internacional det Gaúcho-mesterskab, som "O Colorado" (De Røde) har vundet de sidste to år.

Cruzeiro-RS, der ikke skal forveksles med den store klub i Belo Horizonte, ligger stadig sidst i gruppen med en enkelt sejr ud af fire mulige. Der er to points op til slutspilsstregen, og med tre runder igen lever håbet om en plads i kvartfinalerne stadigt.

I den modsatte pulje skuffede Internacional i onsdags med at spille 0-0 med São José. "O Colorado" (De Røde) fører Gruppe B med 10 points, og Carlos Dungas tropper skal bare bruge en enkelt sejr i de sidste tre kampe for at indløse billet til slutspillet.


Campeonato Gaúcho, 4. runde:
Gruppe A:
Caxias-Lajeadense  0-0
Cerâmica-Pelotas  1-0
Grêmio-Cruzeiro-RS  1-2
Novo Hamburgo-Passo Fundo  1-1
Gruppe B:
Canoas-Santa Cruz-RS  2-0
Esportivo-Veranópolis  0-0
São José-RS-Internacional  0-0
São Luiz-Juventude  1-1
 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar