onsdag den 13. marts 2013

Grêmio-koks i Caracas

Grêmio missede chancen for at stryge helt til tops i gruppespillet i Copa Libertadores, da "O Tricolor" i den fjerde spillerunde tabte med 2-1 ude til venezuelanske Caracas.

Favoritterne fra Porto Alegre begyndte ellers kampen godt og kom foran på mål af Elano efter godt et kvarters spil. Caracas, der ikke havde vundet i de sidste fem hjemmekampe, fik lidt blod på tanden, da holdets store stjerne Angelo Peña fik udlignet kort før pausen. 

Grêmio kom ud til 2. halvleg uden den fornødne fart i spillet, og det udnyttede Caracas til at komme ind i kampen. Bonussen kom midt i halvlegen, da angriberen Edder Farías dukkede op ved forreste stolpe og sendte et indlæg fra Dany Cure ind i kassen bag den tidligere brasilianske landsholdskeeper Dida.

Den overraskende sejr til Caracas gør denne Gruppe 8 helt åben inden de to sidste spillerunder. Fluminense fører puljen med syv points, mens Grêmio og Caracas begge er noteret for seks. I bunden ligger chilenske Huachipato med fire points.

Alle hold har således mulighed for nappe en af de to pladser til 1/8-finalen i Sydamerikas fornemste klubturnering. Grêmio og Fluminense mødes i den næste runde, og taberen af opgøret vil dingle på randen af knockout inden den sidste spillerunde.

Se målene fra Caracas-Grêmio

Ingen kommentarer:

Send en kommentar