tirsdag den 5. marts 2013

Ronaldinho og Fabiano fik øksen af Felipão

Den brasilianske landstræner Luís Felipe Scolari havde proklameret en del ændringer i truppen til de kommende testkampe mod Italien og Rusland og med hele syv fyringer i forhold til landskampen mod England levede den 64-årige gaúcho i den grad op til sine ord. 

Ronaldinho, Luís Fabiano og Adriano var alle med i startopstillingen på Wembley, men de fik alle øksen i denne omgang. Nøglespillere som Thiago Silva og Marcelo er tilbage efter skade, og Kaká og Hulk får også sin første chance for at vise sig frem for den ny-gamle landstræner. 

Den største overraskelse i truppen er angriberen Diego Costa, der har vist fin form i den spanske liga for Atlético Madrid.

Brasilien spiller den 21. marts mod Italien på Stade de Geneve i Schweiz, og den 25. marts går det så løs mod Rusland på Stamford Bridge i London.

Truppen til de testkampe ser således ud:

Målmænd: Diego Cavalieri (Fluminense) og Julio Cesar (QPR)

Forsvar: Daniel Alves (Barcelona), Filipe Luiz (Atlético Madrid), Marcelo (Real Madrid), Dante (Bayern München), David Luiz (Chelsea), Dedé (Vasco) og Thiago Silva (PSG)

Midtbane: Fernando (Grêmio), Hernanes (Lazio), Jean (Fluminense), Kaká (Real Madrid), Lucas (PSG), Luiz Gustavo (Bayern München), Oscar (Chelsea), Paulinho (Corinthians) og Ramires (Chelsea)

Angribere: Diego Costa (Atlético Madrid), Fred (Fluminense), Hulk (Zenit) og Neymar (Santos)

Se højdepunkterne fra England-Brasilien

Ingen kommentarer:

Send en kommentar