søndag den 10. marts 2013

Alexandre Pato på vej mod landsholdet?

Stopperen Felipe blev matchvinder, da Corinthians med noget mas fik besejret et godt kæmpende Ituano med 3-2 i den 11. runde af Campeonato Paulista.

Sejrsmålet faldt med bare fire minutter igen, hvor Felipe headede et hjørnespark fra kreatøren Douglas i kassen. Corinthians havde lige forinden haft en kæmpe mulighed for at afgøre kampen, men Emerson Sheik misbrugte et straffespark begået mod indskiftede Alexandre Pato.

"O Timão" (Det Store Hold) stillede med et rent reservehold for at spare på kræfterne til onsdagens topkamp i Copa Libertadores mod mexicanske Tijuano. Pato var den eneste fra idealopstillingen, der kom i aktion denne lørdag. Den tidligere Milan-spiller fik den sidste halve time på banen og han ligner en spiller, der er ved at være landsholdsmoden igen. Angriberen er fri for skader, og træner Tite tør nu også matche "Anden" lidt mere end de øvrige stamspillere. Det lover rigtigt godt!

Corinthians' to første mål blev scoret af Edenílson og Guilherme, mens Cleber og Luciano stod for udligningerne for Ituano. Det var i det hele taget en fantastisk fin fodboldkamp, hvor kun det voldsomme regnvej ødelagde lidt af fornøjelsen for de 19.966 betalende tilskuere på Pacaembu.

Resultatet betyder, at Corinthians rykker op på en foreløbig 6. plads i grundspillet, mens Ituano er nede som nr. 15. Denne indledende fase består af 19 runder, hvorefter de otte bedst placerede hold går videre til knockoutfasen. 

Grundspillet føres af São Paolo foran overraskelsen Botafogo-SP, mens Mogi Mirim og Ponte Preta følger efter. Santos har på 5. pladsen også kurs mod kvartfinalerne. Palmeiras er i øjeblikket den eneste af de fire giganter, der befinder sig uden for det fornemme selskab. "O Verdão" har dog kun et point op til  slutspilsstregen, og med  1-2 kampe til gode i forhold til de foranliggende hold er der ingen grund til panik.

Se målene fra Corinthians-Ituano

Campeonato Paulista, lørdagens kampe:
Botafogo-SP-Mogi Mirim  2-0
Corinthians-Ituano  3-2
Oeste-XV Piracicaba  3-0
Penapolense-Paulista  2-0
União Barbarense-Bragantino  2-2

Ingen kommentarer:

Send en kommentar