fredag den 8. marts 2013

Bet til São Paulo og Fabuloso i Libertadores

São Paulo måtte nøjes med 1-1 i torsdagens hjemmekamp mod Arsenal de Sarandí i den tredje runde af Copa Libertadores.

Kampens bedste spiller Jádson bragte "O Tricolor" foran lige før pauseteen, men de argentinske gæster fik svaret igen kort tid inde i 2. halvleg. Det var Benedetto, der udnyttede et straffespark begået af Cortez.

São Paulo pressede hårdt på til det sidste minut for at hive sejren i land, men gæsternes målmand Campestrini reddede godt for sig i det argentinske bur. Marginalerne var heller ikke med hjemmeholdet, der ramte træværket tre gange.

Frustrationen var efterfølgende stor hos hjemmeholdets spillere, hvor Luís Fabiano tændte helt af på kampens dommer med et rødt kort til følge. Dermed er "Faluloso" i karantæne, når São Paulo i næste uge igen skal møde Arsenal.

São Paulo er noteret for fire points efter tre kampe i Gruppe 3, og det rækker til en foreløbig 2. plads. Atlético Mineiro fører puljen suverænt med maksimumpoints, mens The Strongest og Arsenal har høstet hhv. tre og ét point.

De to bedste fra gruppespillet går videre til 1/8-finalen i denne Sydamerikas fornemste klubturnering.