mandag den 18. marts 2013

Tilskuerne flygter fra Fluminense

Klaveret spiller ikke helt som det skal i storklubben Fluminense. "O Tricolor" vandt ganske vist søndagens hjemmekamp med 1-0 over Audax Rio i Campeonato Carioca, men spillet var langt fra det niveau, som de brasilianske mestre viste i sidste sæson.

Fluminense havde især store problemer mod Audax i 1. halvleg, hvor træner Abel Braga kan takke sin landsholdskeeper Diego Cavalieri for at oprykkerne ikke kom på tavlen ved et par friløbere. Favoritterne lagde til gengæld flot fra land i 2. halvleg, hvor Jean fik testet overlæggeren efter bare 2 minutter.

Den forløsende scoring faldt efter 8 minutters spil, da hurtigløberen Wellington Nem udnyttede en flot tværpasning fra højre backen Bruno til at sende bolden i kassen til 1-0. Fluminense kunne snildt have øget føringen efter en lille halv times spil ved en dobbeltchance. 

Playmakeren Wágner ramte først stolpen fra en spids vinkel, og stopperen Leandro Euzébio fulgte op med at sende returen på den anden opstander fra 2 meters afstand. Det var sværere end at få puttet bolden ind over stregen.

Fluminense fik kørt sejren hjem, og det var faktisk den første gevinst hjemme på Engenhão i seks kampe, og tilhængerne udtrykker sin utilfredshed med at blive væk. Et fremmøde på under 3.000 betalende tilskuere er ikke mindre end en skandale.

Vasco da Gama er heller ikke for godt kørende for tiden. Holdet fra São Januário nåede godt nok frem til finalen i den første delturnering om Campeonato Carioca, hvor det blev til et 1-0 nederlag til Botafogo.

Spillet var dog ikke prangende, og det ser heller ikke bedre ud i delturnering nummer to, hvor Vasco lagde ud med et pinligt 1-0 nederlag til Volta Redonda. Chancer var der nok af, men det kneb gevaldigt med præcisionen. Vasco savner i den grad en rigtig angriber nu hvor Carlos Tenorio er ude med skade.

Skulle Vasco bestemme sig for at investere i en offensivspiller, så skal de nok ikke købe Rhayner fra Fluminense. Han er efter søndagens runde oppe på 80 kampe i træk uden scoringer. Her må selvtillid efterhånden være en by i Rusland.

Se målet fra Fluminense-Audax Rio

Se målet fra Vasco da Gama-Volta Redonda

Campeonato Carioca:
Gruppe A:
Vasco da Gama-Volta Redonda  0-1
Gruppe B:
Fluminense-Audax Rio  1-0

Ingen kommentarer:

Send en kommentar