torsdag den 28. marts 2013

Tidligere VM-vinder fik første sejr for Flamengo

Flamengo holdt med sejren på 2-1 ude over Bangu liv i forhåbningerne om spille med om de sjove pladser i denne anden delturnering om kampen om Rio-mesterskaberne.

Det var samtidig træner Jorginhos første sejr i spidsen for "O Rubro-Negro". VM-vinderen fra 1994 overtog kommandoen for en uge siden efter Dorival Júnior, der fik silkesnoren på en blanding af dårlige resultater og høje lønkrav.

Kampen mod Bangu viste, at Jorginho kommer på en svær opgave. Hjemmeholdet tog en chokføring på mål af Sergío Júnior efter bare tre minutter, og favoritterne fik først svaret igen efter pausen.

Indskiftede Rhodolfo udlignede på et fremragende langskudsmål midt i halvlegen, mens venstre backen João Paulo med lidt held og et Bangu-hoved fik afgjort kampen med bare to minutter igen.

Resultatet betyder, at Flamengo rykker op på 3. pladsen i Gruppe B med fire points for tre kampe. Der spilles i alt syv runder i dette grundspil og de to bedste fra puljen går videre til semifinalen.

Fluminense fører gruppen efter en hjemmesejr på 3-1 over Macaé. Unge Michael blev med tre mål den helt store spiller i fraværet af landsholdsangriberen Fred. Rhayner havde også chancen for at komme på tavlen for hjemmeholdet, men den uskarpe offensivspiller brændte et straffespark. Rhayner er nu oppe på 82 kampe i træk uden mål, og han gik grædende fra banen.