mandag den 1. april 2013

Flamengo-farvel til titeldrømmen?

Flamengo må sandsynligvis kigge på, når der skal spilles de afgørende kampe om dette års Rio-mesterskab. "O Rubro-Negro" (De Rød-Sorte) dummede sig nemlig igen i denne anden delturnering i Campeonato Carioca med et 2-1 nederlag til Audax, og semifinalepladsen virker nu uden for rækkevidde.

Favoritterne fik kniven i kampens overtid, da indskiftede Hyuri løb fra den udskældte stopper Alex Silva og sikkert udplacerede Felipe i Flamengo-målet. Audax var chokstartet i 1. halvleg med en scoring af André Castro, men Gabriel fik udlignet efter små 10 minutter af 2. halvleg.

Det var den 23-årige Gabriels første mål i Flamengo-trøjen. Offensivspilleren fik sit store gennembrud i Bahia i sidste sæson, og det betød et trin op af rangstien rent klubmæssigt for den finurlige dribler. Det bliver spændende at se, hvad Gabriel kan levere i Flamengo, som har et endnu ikke helt flyvefærdigt mandskab med mange unge spillere.

Flamengo ligger på 4. pladsen i Gruppe B med fire points for fire kampe. Resende fører puljen med fuldt hus, mens Fluminense følger efter med 10 points ligeledes efter fire runder. Der er tre kampe tilbage, og det virker som en umulig mission for Flamengo at nå op i den Top 2, som udløser en billet til semifinalen.

I den modsatte gruppe ligner Volta Redonda et godt bud på en semifinalist, mens Botafogo er favorit til at følge med over. Vasco da Gama ligger overraskende sidst med et sølle point, så mon ikke løbet er kørt for klubben fra São Januário.