mandag den 4. marts 2013

Over 40.000 fans til fodboldfest i Bélem

Paysandu vandt den første delturnering i kampen om Campeonato Paraense, da "Papão" på et tæt pakket Mangueirão i Belém i det nordlige Brasilien besejrede ærkerivalerne fra Remo med 2-1.

Stopperen Raul blev med to mål den helt store helt for Paysandu, mens Leandro Cearense sørgede for Remos enlige træffer. Når denne kamp skal med på denne side er det for at fortælle, at brasiliansk fodbold er så meget mere end de store klubber i Rio, São Paulo, Porto Alegre mv.

Hverken Paysandu eller Remo hører med i Top 40 i Brasilien, men når de to klubber spiller mod hinanden, strømmer publikum til stadion. Denne finale i Taça Cidade de Belém blev præcist overværet af 40.883 ellevilde fans, og de fik da drama for pengene.

Remo har stadig mulighed for at hente det lokale mesterskab. Det kræver, at klubben vinder den næste delturnering, som går under navnet Taça Estado da Pará. Det udløser kvalifikation til finalernes finale, hvor modstanderne er vinderen af dennne første delturnering.

Hvis alt går som spået, får vi i alt tre fantastiske finaler mellem Paysandu og Remo, og mere end 120.000 mennesker til at skabe nogle enestående rammer til de tre opgør.

Se højdepunkterne fra Paysandu-Remo

Ingen kommentarer:

Send en kommentar