tirsdag den 19. marts 2013

Bisværm forstyrrer fodboldkamp i Brasilien

Søndagens kamp i Campeonato Paulista mellem Ponte Preta og Atlético Sorocaba fik en helt speciel optakt, da tusindvis af bier havde valgt at klistre deres honningfabrik op på overlæggeren af den ene mål.

Bierne var dukket op om morgenen og var egentligt nået rimelig langt i byggeprocessen, da den ansvarshavende på Estádio Moisés Lucarelli i Campinas fandt ud af, at der måtte hellere gøres noget. De stikkende væsener og løse bolde er en farlig cocktail.

I første omgang forsøgte en medarbejder at få skræmt bierne væk med omgang røg, men da bierne ikke gik på vingerne af den grund, måtte man havde fat i det lokale brandvæsen. De to brandmænd skal roses for stor effektivitet. På godt et kvarter var hele honningfabrikken pakket ned i en stor sæk, og hele området omkring målet var renset for resterne af de flittige bier.

Der er ikke første gang at en flok bier forstyrrer en fodboldkamp i Brasilien. For et lille års tid siden måtte spillere, dommere og tilskuere i en kamp mellem Fluminense de Feira og Juazeirense spille "døde" eller søge dækning for slippe for alt for mange stik fra de flyvende bæster.

Sådan rydder man et mål for uvelkomne gæster

Spil død eller søg dækning!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar