torsdag den 7. marts 2013

Palmeiras-hængere amok i lufthavnen

Palmeiras-keeperen Fernando Prass måtte behandles for en flænge bag det ene øre efter et sammenstød med medlemmer af fangruppen Mancha Verde i lufthavnen i Buenos Aires. 

De fanatiske tilhængere var ikke tilfredse med spillernes indsats i 1-0 nederlag til Tigre i Copa Libertadores, som betyder, at Palmeiras tabte et vigtigt skridt i kampen for videre avancement i Sydamerikas fornemste klubturnering. 

Fansene var især ude med riven over for stjernen Valdivia, som har været en torn i øjet på tilhængerne efter at pokalmestrene afsluttede sidste sæson med en pinlig nedrykning til Serie B. Holdkammeraterne lagde sig imellem for at beskytte Valdivia, og i den efterfølgende tumult blev Fernando Prass såret af et glasskår. 

Det er ikke første gang, at Palmeiras har problemer med sine hidsige fans. Træneren Vanderlei Luxemburgo brækkede i 2008 armen ligeledes efter en ophedet debat i lufthavnen med supportere, og et par år senere fik angriberen Luan sin bil raseret, da et par vandaler smed en molotovcocktail inde over muren til træningsanlægget.

Fernando Prass under behandling for snitsår

Ingen kommentarer:

Send en kommentar