fredag den 5. april 2013

São Paulo håber på hjælp fra Frøken Fortuna

São Paulo nærmer sig eliminering af Copa Libertadores efter at Rogério Ceni & Co. tabte torsdagens opgør med 2-1 til The Strongest i de bolivianske højder.

"O Tricolor" havde ellers masser af chancer i La Paz, men holdet blev fældet af to dommedagsskud af Nelvin Soliz og Cristaldo. Det første skud var ustoppeligt for keeperen Rogério Ceni, mens den 40-årige veteran  virkede noget sen i optrækket i forbindelse ved den anden bolivianske scoring.

Målmandslegenden har været en dyr herre for São Paulo på det seneste. I søndags begik Rogério Ceni et klodset straffespark på Alexandre Pato i derbyet mod Corinthians, og nu kostede keeperen også points i Copa Libertadores. 

Til gengæld på man rose Rogério Cenis aktioner i det modsatte felt. Mod The Strongest fik São Paulo tilkendt et straffespark, som keeperen sikkert omsatte til scoring. Det var hans mål nummer 110 i en lang og flot karriere. 

The Stongest overtager med sejren 2. pladsen i Gruppe 3, hvor der kun resterer en enkelt spillerunde. Atlético Mineiro er allerede klar til 1/8-finalen i Sydamerikas fornemste klubturnering, mens bolivianerne er favoritter til følge Ronaldinho & Co. videre til næste fase. 

São Paulos håb lever stadig, men det kræver en sejr over Atlético Mineiro om 14 dage, mens The Strongest samtidigt skal tabe ude til argentinske Tigre. 

Se målene fra The Strongest-São Paulo

Ingen kommentarer:

Send en kommentar