søndag den 28. april 2013

Ronaldo og Bebeto genåbner Maracanã med målfest

Der var nostalgi og mål i lange baner, da Maracanã blev genåbnet med en showkamp mellem to stjernemandskaber sammensat at hhv. Ronaldo og Bebeto.

Team Ronaldo vandt den underholdende forestilling med 8-5. "O Fenônemo" selv kom på tavlen to gange, hvoraf den ene scoring blev sat ind efter en suveræn "elastico" (elastik-finten). 

Af Ronaldos hvidklædte venner brillerede Edílson og Giovanni også med to scoringer, mens Djamilha og Pedrinho sørgede for de øvrige kasser.

For Team Bebeto var tankforwarden Washington bedst med to mål, mens Roger, Bebeto og hans søn Mattheus sørgede for de sidste mål. 

Den unge Mattheus kom første gang i mediernes søgelys tilbage ved VM i 1994, hvor Bebeto sammen med Romário og Mazinho fejrede sønnens komme med at lave "vuggen" efter et mål mod Holland.

Lørdagens showkamp blev selvfølgelig overværet af Præsident Dilma Rousseff og andre berømtheder, der havde fået plads på det nyrenoverede stadion sammen med de tusindevis af arbejdere, som havde fået fribillet til opvisningen.

Græstæppet på Maracanã skal igen i brug den 2. juni, hvor Brasilien tager imod England på det legendariske stadion. Det er en testkamp som led i forberedelserne til Confederations Cup, der løber af stablen om halvanden måneds tid.

Se målene fra showkampen mellem Ronaldo og Bebeto

Ingen kommentarer:

Send en kommentar