søndag den 14. april 2013

Landsholdsstopper siger farvel til Vasco med mål og straffe?

Vasco da Gama fik sin blot anden sejr i den anden delturnering i spillet om Rio-mesterskabet, da man hjemme på São Januário besejrede Quissamã med 3-1.

Anfører Dedé spillede måske sin sidste kamp for hjemmeholdet, og landsholdsstopperen kom i centrum med både mål og straffespark. 

Dedé har et par kraftige bejlere i bl.a. Cruzeiro og Corinthians, og Vascos økonomi er ikke til at beholde sit største salgsobjekt.

Vascos øvrige mål blev sat ind af Tenório og Thiaguinho, mens Gustavo kom på tavlen for gæsterne, der med resultatet må sige farvel til spil i den bedste regionale række.

Dedé & Co. rykker med sejren op på 5. pladsen i Gruppe A, men chancen for en Top 2 og dermed semifinaleplads er forpasset.

Botafogo og Resende kvalificerer sig til slutspillet fra Gruppe A, mens Resende og Fluminense er på plads fra Gruppe B, hvor vi er i gang med den næstsidstespillerunde i puljespillet.

Botafogo vandt den første delturnering for et par måneder siden. Det betyder, at Clarence Seedorf & Co. kan sikre sig årets samlede mesterskab i Rio de Janeiro, såfremt man også vinder denne anden delturnering.

Se målene fra Vasco da Gama-Quissamã

Campeonato Carioca, 6. runde:
Gruppe A:
Friburguense-Madureira  2-2
Vasco da Gama-Quissamã  3-1
Volta Redonda-Olaria  0-0
Gruppe B:
Boavista-Duque de Caxias  1-2
Macaé-Bangu  1-0

Resende-Audax  2-1

Ingen kommentarer:

Send en kommentar