fredag den 5. april 2013

Drømmemål af Neymar og "svenske" Jael

Santos måtte nøjes med 1-1 i torsdagens hjemmekamp mod São Caetano i Campeonato Paulista. 

Angriberen Jael med en fortid i bl.a. svenske Kalmar bragte gæsterne foran i starten af kampen på en drømmetræffer direkte på frispark, mens Neymar sørgede udligningen med nærmest en identisk scoring lige efter pausen.

Santos havde fortjent sejren ud fra spil og chancer, men effektiviteten udeblev denne aften på Pacaembu foran de 10.780 betalende tilskuere. Neymar udtrykte efterfølgende, at Santos kunne have spillet hele natten uden at få bolden over stregen.

Sabtos ligger fortsat 3'er i grundspillet, og "O Peixe" (Fisken) er sikker på en plads i kvartfinalerne. Det ser derimod skidt ud for São Caetano i bundstriden. "O Azulão" (De Blå) ligger med to runder igen næstsidst, og der skal nok seks points ind på kontoen for at sikre klubben overlevelse i den bedste række.

São Caetano kommer til at undvære den snart 41-årige Rivaldo i kampen for overlevelse. Verdensmesteren fortæller på sin twitter, at han ikke ønsker at spille mere i klubben pga. ledelsens inkompetence. Rivaldo er sur over den manglende disciplin blandt spillerne og manglende konsekvens fra ledelsen.

Se målene fra Santos-São Caetano

Ingen kommentarer:

Send en kommentar