onsdag den 10. april 2013

Brasiliens U/17-drenge videre i Copa Sul-Americana

Det brasilianske U/17-landshold kvalificerede sig med en 3-1 sejr over Bolivia til slutspillet i kampen om det sydamerikanske mesterskab og fire billetter til VM-slutrunden, som ligger i slutningen af året.

Favoritterne måtte gå til pausen bagud med det ene mål, som Flores satte ind efter et hjørnespark. I 2. halvleg vendte brasilianerne forestillingen på mål af Boschilia, indskiftede Kenedy samt Coritiba-backen Abner, der lever fuldt op til de offensive traditioner, som de gul-grønne har på denne position.

Brasilien indtager dermed 1. pladsen i Gruppe B. Uruguay på 2. pladsen er også klar til finalerunden, mens den sidste slutspilsplads går til enten Peru eller Bolivia. Chile har spillet færdigt i denne turnering og er uden chance for videre avancement i turneringen.

I den anden pulje er Paraguay klar til næste fase, mens der med én spillerunde igen er stor spænding om hvilke to lande, som følger med over i slutspillet. Argentina og Colombia kæmper om den ene plads, mens den anden finaleplads går til enten Ecuador eller Venezuela.

Det sydamerikanske mesterskab afgøres med en finalepulje på seks hold, hvor alle møder alle. Det land med flest points efter fem spillede kamp får den ærefulde titel, og nummer 1-4 går videre til VM i De Forenede Arabiske Emirater i oktober/november måned.