mandag den 8. april 2013

Leandro lyner for landshold og klubhold inden for 24 timer

Der er ikke noget at sige til, hvis unge Leandro har et øre-til-øre-smil på læberne i disse dage. Om lørdagen debuterede angriberen med et mål i sin debutkamp for det brasilianske landshold mod Bolivia og bare 24 timer senere blev den 19-årige lejesvend matchvinder for Palmeiras i 2-1 sejren ude over Ponte Preta.

Leandro kom i år til Palmeiras på en lejeaftale fra Grêmio, og angriberen har hurtigt bidt sig fast som klubbens målscorer nummer 1 med seks kasser i bare ni kampe. Dette facit gør det endnu mere surt, at klubben ikke nåede at få goalgetteren indskrevet til kampene i Copa Libertadores. 

Men i de regionale mesterskaber dækkende staten São Paulo er Leandro spilleberettiget, og søndagens mål var et vigtigt et af slagsen. Scoringen sikrede nemlig Palmeiras en plads i slutspillet, hvor "O Verdão" teamer op med hold som São Paulo, søndagens modstander Ponte Preta samt Mogi Mirim, Santos og Corinthians. 

Vi mangler endnu at finde de to sidste slutspilshold, men Botafogo-SP og Penapolense ligger med to spillerunder igen godt til i det regnestykke. I slutspillet lægger man ud med kvartfinaler, og så går det ellers slag i slag med cupkampe frem mod finalen.

Se målene fra Ponte Preta-Palmeiras

Campeonato Paulista, 17. runde:
Atlético Sorocaba-Mirassol  3-2
Botafogo-SP-São Paulo  1-3
Corinthians-São Bernardo  2-0
Ituano-União Barbarense  0-0
Linense-Oeste  3-1
Mogi Mirim-Paulista  2-1
Penapolense-Guaraní  3-0
Ponte Preta-Palmeiras  1-2
XV Piracicaba-Bragantino  2-0
Santos-São Caetano  1-1

Ingen kommentarer:

Send en kommentar