torsdag den 11. april 2013

Corinthians cruisede sig sikkert til puljesejr

Corinthians sluttede gruppespillet af i Copa Libertadores med en sikker sejr på 3-0 over bolivianske San José foran 32.403 betalende tilskuere på Pacaembu.

Kampens store spiller Romarinho (Lille Romário) bragte "O Timão" (Det Store Hold) foran midt i 1. halvleg, mens Paolo Guerrero og indskiftede Edenílson sørgede for målene efter pausen, hvor hjemmeholdet havde fordel af spil 11 mod 10 efter en udvisning af Tordoya.

Kampen mellem Corinthians og San José blev brugt til at mindes den 14-årige Kevin Espada, der mistede livet i klubbernes første indbyrdes opgør i Bolivia i februar måned. San José-supporteren døde efter en vildfaren brasiliansk raket havde gennemboret hans ene øje. Opgøret på Pacaembu blev imidlertid også brugt til at vise moralsk støtte til de 14 Corinthians-fans, der stadigvæk sidder indespærret i et boliviansk fængsel som følge af ulykken.

Corinthians vinder med onsdagens resultat Gruppe 5 med 13 points for 6 kampe, mens mexicanske Tijuana må nøjes med 2. pladsen pga. en dårligere målscore end holdet fra São Paulo. Begge mandskaber er klar til 1/8-finalen, mens San José og Millonarios må takke af for denne gang.