søndag den 7. april 2013

To års måltørke slut for Fluminense-angriber

Fluminense strøg helt til tops i sin gruppe, da "O Tricolor" besejrede Resende med 2-0 i lørdagens topmøde på Raulino de Oliveira i Volta Redonda. 

Favoritterne fik ellers en elendig start, da landsholdsangriberen Fred måtte udgå med skade efter bare syv minutters spil. Afløseren Michael er imidlertid er god erstatning, og den 19-årige reserve slog til med kampens første mål i starten af 2. halvleg. 

Det var Michaels fjerde mål i turneringen, og han er dermed delt topscorer hos mestrene sammen med Samuel og Wellington Nem.

Fluminenses anden scoring kom derimod fra en helt uventet kant. Rhayner har ikke scoret i de sidste 83 kampe, men denne lørdag var skæbnen for en gangs skyld med den 22-årige angriber. Et kikset indlæg efter et lille kvarters spil endte overraskende i Resende-nettet, og Rhayner sluttede dermed mere end to års måltørke.

For et par kampe siden gik Rhayner grædende fra banen, da han missede et straffespark ved at sparke bolden langt over mål. Sympatien har efterfølgende væltet ned over angriberen, og den forløsende scoring blev da næsten fejret som et mesterskab.

Fluminense fører Gruppe B med 13 points for 5 kampe, mens Resende følger efter med 12. Stakkels Flamengo spillede kun 1-1 hjemme mod Duque de Caxias, og de rød-sorte kan dermed ikke nå op i den Top 2, der kvalificerer sig til semifinalen i denne anden delturnering i spillet om Rio-mesterskabet.

I Gruppe A ligger Resende og Botafogo med kurs mod semifinalen. Storklubben Vasco da Gama ligger sidst og er ude af spillet om de attraktive placeringer. 

Se målene fra Fluminense-Resende

Ingen kommentarer:

Send en kommentar