mandag den 15. april 2013

Paolo Guerrero-kasse ikke nok for Corinthians

Et Corinthians-mandskab i så godt som stærkeste opstilling led et højst overraskende nederlag på 2-1 til Linense i søndagens opgør i Campeonato Paulista.

Verdensmestrene kom ellers foran ved den peruvianske goalgetter Paolo Guerrero i starten af kampen, men João Sales og Leandro Brasília fik vendt kampen efter pausen.

Linense bevarede med sejren chancen for at slutte i den Top 8, som går videre til kvartfinalerne, mens "O Timão" (Det Store Hold) omvendt forspildte muligheden for at kvalificere sig til slutspillet som et af de fire bedste hold.

En plads i Top 4 er nemlig værd at gå efter, da de øverst placerede hold får fordel af hjemmebane, når de afgørende kampe sættes i gang med kvartfinalerne. 

I skrivende stund hedder kvartfinalerne São Paulo (1)-Penapolense (8), Ponte Preta (2)-Botafogo-SP (7), Mogi Mirim (3)-Corinthians (6) samt Santos (4)-Palmeiras (5).

Kvartfinalerne afvikles kun over en enkelt kamp, og mon ikke Palmeiras vånder sig ved udsigten til at skulle møde Santos med Neymar på fremmed græs. 

Der resterer endnu en spillerunde, så der kan godt ske enkelt justeringer.  

Se målene fra Linense-Corinthians
  

Ingen kommentarer:

Send en kommentar