mandag den 22. april 2013

Kommende Chelsea-back med heldig assist

Fluminense strøg med en 2-0 sejr over Bangu op på 1. pladsen i Gruppe B i den anden delturnering om Rio-mesterskabet, og "O Tricolor" slipper dermed for at skulle møde Botafogo på lørdag i den første semifinale.

"Nense" kan passende sende en stor tak til Boavista, der på hjemmebane besejrede duksen Resende med 3-2. Nu bliver det i stedet Resende, der får fornøjelse Botafogo, mens Fluminense får en betydelig lettere modstander i form af Volta Redonda.

Fluminense havde allerede sikret sig en semifinaleplads inden opgøret mod Bangu, så træner Abel Braga sendte derfor sin B-kæde i aktion i denne sidste runde af puljespillet.

Angriberen Rhanyer, der har fundet nettet igen efter 83 kampe i træk uden mål, åbnede scoringen allerede efter 45 minutter på et halvkikset indlæg fra den kommende Chelsea-back Wallace, mens angriberen Rafael Sóbis satte den sidste pind ind kort før tid på kontra.

I Gruppe B sørgede Bruno Mendes for at Botafogo kunne gå fra puljespillet med syv sejre i syv kampe. Angrebstalentet scorede målet i 1-0 sejren over Volta Redonda. Begge mandskaber var inden matchen sikre på semifinalepladsen, som det blev ikke andet en god træningskamp for alle involverede.

Botafogo ligner et godt bud på en kommende Rio-mester. Clarence Seedorf & Co. vandt den første delturnering og har kursen mod finalen i den anden. Vinder Botafogo også delturnering nummer to er sagen klar. 

Skulle Fluminense, Resende eller Volta Redonda til gengæld slutte øverst denne gang, venter der en finale om Rio-mesterskabet mellem vinderne af de to delturneringer.

Se målene fra Fluminense-Bangu

Campeonato Carioca, 7. runde:
Gruppe A:
Friburguense-Quissamã  4-2
Madureira-Vasco da Gama  1-0
Olaria-Novo Iguacu  2-1
Volta Redonda-Botafogo  0-1
Gruppe B:
Boavista-Resende  3-2
Duque de Caxias-Audax Rio  0-1
Fluminense-Bangu  2-0
Macaé-Flamengo  1-3

Ingen kommentarer:

Send en kommentar