lørdag den 6. april 2013

Talentfuld myg nettede for Brasilien

De brasilianske talenter spillede 1-1 med Uruguay i den anden runde af de sydamerikanske mesterskaber for U/17-landshold. Brasilien startede kampen tungt og kom bagud lige før pausen ved Latorre.

Der kom mere fart over de gul/grønne efter pausen, hvor angriberen Mosquito (Myggen) fra Atlético-PR fik udlignet allerede efter seks minutters spil. Brasilien dominerede 2. halvleg og var tættest på sejren, da venstre backen Abner ramte trekantssammenføjningen med bare fem minutter igen.

Brasilien åbnede mesterskaberne i onsdags med en 1-0 sejr over Chile. Her var det Fluminense-angriberen Kenedy, som scorede det afgørende mål midt i 1. halvleg. Alexandre Gallos mandskab ligger dermed på 2. plads i Gruppe B, der føres af Uruguay på en bedre målscore.

De ti deltagende lande er delt op i to grupper a fem hold. Efter det indledende gruppespil går de tre bedste hold fra hver pulje videre til finalespillet, hvor der igen skal spilles alle mod alle. Alle kampene spilles i Argentina med den sidste finalerunde den 28. april.

Udover den sydamerikanske titel kæmpes der også om fire billet til VM-slutrunden, som spilles i De Forenede Arabiske Emirater i perioden 17. oktober til 8. november 2013.