mandag den 1. april 2013

Ronaldinho & Co. rullede sig ud på fortet Independência

Atlético Mineiro-offensiven brillerede endnu en gang med en gang fejende flot fodbold, da "O Galo" (Hanen) hjemme på eget græs besejrede Tupi med hele 4-1 i den ottende runde af Campeonato Mineiro.

Stopperen Réver og den lange Jô sørgede for målene inden pausen, mens debutanten Josué og dirigenten Ronadinho fordoblede føringen efter pausen. Gæsterne kom på tavlen til allersidst ved Alonso. Det eneste, der satte en dæmper på festlighederne, var at stortalentet Bernard måtte udgå i 1. halvleg med en forvredet skulder. Det 20-årige stjerneskud er dermed ude i ca. tre uger, og han kommer dermed til at miste de sidste gruppekampe i Copa Libertadores.

Med sejren nåede Atlético Mineiro op på imponerende 42 kampe i træk uden nederlag på Arena Independência i Belo Horizonte. Der er en sand fæstning, som "O Galo" har fået opbygget sig her, og klubben foretrækker selv at spille sine hjemmekampe på det mindre og intime station frem for det større Mineirão, som skal lægge græs til Confederations Cup i 2013 og VM i 2014.

Der resterer nu tre runder af grundspillet i disse mesterskabskampe dækkende staten Minas Gerais, og Atlético Mineiro er nu sikker på at følge Cruzeiro over i slutspillet. De resterende to pladser går til enten Villa Nova, Tombense, América Mineiro eller Tupi.

Slutspillet er sat op som to semifinaler, hvor nummer 1 i grundspillet møder nummer 4, men 2'eren og 3'eren gør op om den anden finaleplads. Atlético Mineiro er forsvarende mestre, og "O Galo" er med 41 titler også den klub, som har vundet turneringen flest gange. På 2. pladsen kommer ærkerivalerne fra Cruzeiro med 36 titler, og det er nok også blandt disse to klubber at vi skal finde årets mester. 

Se målene fra Atlético Mineiro-Tupi

Campeonato Mineiro, 8. runde:
Atlético Mineiro-Tupi  4-1
Caldense-Boa  1-0
Guaraní-Nacional  1-0

Ingen kommentarer:

Send en kommentar