torsdag den 11. april 2013

Fluminense snydt for sejren mod Grêmio

Grêmio og Fluminense delte som brødre, da de to klubber spillede 0-0 i mødet på Arena Grêmio i Copa Libertadores. Resultatet betyder, at begge mandskaber med et enkelt point i den sidste spillerunde kan sikre sig en plads i 1/8-finalen fra Gruppe 8.

Fluminense har tættest på sejren mod et hjemmehold, der fik Cris udvist kort før pausen. Den rutinerede stopper sparkede Rafael Sóbis ned i en duel oppe ved midterlinjen, og så var det farvel og tak for denne gang.

Gæsterne overtog styringen af kampen i spillet 11 mod 10, og angriberen Rhayner blev snydt for en scoring midt i 2. halvleg, hvor linjedommeren fejlagtigt hev flaget op. Samme Rhayner havde også et kvalificeret forsøg med et kvarter igen, men her hev den 39-årige Dida en klasseredning ud af ærmet.

Hjemmeholdets bedste mulighed kom fra landsholdsspilleren Fernando med fem minutter igen, men det skruede frisparksforsøg strøg lige forbi trekantssammenføjningen til stor ærgelse for de 35.067 betalende tilskuere i Porto Alegre.

Det uafgjorte resultat var egentlig ok for begge mandskaber. Grêmio reddede det ene point trods spil i undertal i mere end en halvleg, og Fluminense med en skadesliste så lang som en smørrebrødsseddel hos Ida Davidsen havde sikkert gerne købt en remis på forhånd på en svær udebane.

Fluminense fører Gruppe 8 foran Grêmio, mens chilenske Huachipato og Caracas fra Venezuela ligger 3'er og 4'er. Alt er imidlertid åbent inden den sidste spillerunde på torsdag, hvor Fluminense tager imod Caracas, mens Grêmio skal en tur til Huachipato.