søndag den 19. oktober 2014

Verdens farligste målmand med endnu et pletskud

Den brasilianske målmandslegende Rogério Ceni stopper med udgangen af året sin lange og gloværdige karriere, og man må sige, at den 41-årige São Paulo-keeper slutter af med manér.

Verdens farligste målmand kom således på tavlen for 123. gang, da São Paulo hjemme på Morumbi besejrede Bahia med 2-1.

Kaptajnen åbnede scoringen direkte på frispark med en håndfuld minutter til pausen, mens playmakeren Paulo Henrique Ganso fordoblede føringen med et lille kvarter igen af matchen.

Gæsternes Fahel fik med 3 minutter til slutfløjtet overlistet Rogério Ceni med et hovedstød, men nærmere kom Bahia ikke det ene point.

São Paulo rykker med sejren op på 2. pladsen i Serie A med 4 points op til duksene Cruzeiro, og klubikonet Ceni har stadigvæk en realistisk mulighed for at hente sit fjerde brasilianske mesterskab med ‘O Tricolor’.

Titlen som verdens farligste målmand sidder sikkert i favnen på Rogério Ceni. Han har med lørdagens fuldtræffer scoret næsten dobbelt så mange mål som nr. 2 på listen, den pensionerede Chilavert.

Se målene fra São Paulo - Bahia

Ceni med et perfekt frispark og scoring nummer 123 er en kendsgerning (Foto: Lance)