torsdag den 23. oktober 2014

Corinthians lagde Robin Hood-rollen fra sig

Corinthians er kendt som Serie A’s svar på Robin Hood, idet ‘O Timão’ (Det Store Hold) plejer at vinde over topholdene, men til gengæld være gavmild med at tabe points til bundholdene. Denne tid er måske ved at være over.

Corinthians besejrede nemlig dumpekandedaterne fra Vitória med 2-1.Anfører Fábio Santos åbnede ballet på Arena Pantanal (neutral bane) med en bombe efter 18 minutter, Luciano fordoblede føringen 35 minutter inde i 2. halvleg, inden at Edno fik pyntet på resultatet med små 7 minutter til slutfløjtet.

Holdet fra São Paulo rykker med sejren op på 3. pladsen i Serie A. Corinthians har dog hele 8 points op til topholdet Cruzeiro, og med bare 8 runder igen bliver det svært at nå helt til tops. Til gengæld er der en plads i Copa Libertadores at kæmpe om, og her er 'O Timão’ i hård kamp med 5 andre klubber.

Vitória må med nederlaget en tur under nedrykningsstregen. Coritiba vandt nemlig onsdagens nedrykningsslag mod Botafogo med 2-0, og det betyder, at Alex & Co. i hvert fald kan trække vejret lidt lettere indtil på lørdag, hvor alle 20 hold skal i kamp.