søndag den 12. oktober 2014

Botafogo sejrede på pukkelpistbanen i Manaus

Kriseramte Botafogo rejste sig fra de døde, da ‘O Fogão’ på den hårdt kritiserede VM-bane i Manaus besejrede Corinthians med 1-0.

Angriberen Wallyson blev matchvinder, da han efter 28 minutter omsatte et straffespark til scoring foran de 19.989 betalende tilskuere. 

Det var en hånd på bolden, som fremkaldte straffesparket og for Gud ved hvilken gang blev det diskuteret om kendelsen var korrekt eller ej. Fra min stol så straffesparket nu ok ud.

Corinthians var ellers det dominerende hold på den neutrale bane med 70% af boldsbesiddelsen og 3 gange så mange afslutninger som værterne, men effektiviteten udeblev hos 'O Timão' (Det Store Hold).

Arena da Amazônia beviste igen at selve kampbanen er mere til pukkelpistfodbold end noget andet, og det er et mysterium at fodboldforbundet rykker kampe til et stadion, som er totalt uegnet til ordentlig fodbold.

Botafogo avancerer med sin første sejr i tre kampe til 17. pladsen i Serie A, og Rio-holdet har nu kun ét  point op til den rigtige side af nedrykningsstregen,

Corinthians ligger 5‘er i Serie A, men Mano Menezes’ mandskab missede med resultatet en gylden mulighed for at rykke i Top 4 efter at Grêmio tabte points til Palmeiras.

Se målet fra Botafogo - CorinthiansFodboldbane eller pukkelpist? (Foto: O Globo)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar