mandag den 13. oktober 2014

Sejr og tårer på en bevæget aften i 'Den Glade Havn'

Internacional viste fin moral efter midtugens nedtur mod Chapecoense, da ‘O Colorado’ (De Røde) hjemme på Beira-Rio i Porto Alegre (Den Glade Havn) besejrede Fluminense med 2-1.

Midtbanespilleren Alex bragte hjemmeholdet foran 7 minutter inde i 2. halvleg på et elegant lop, men Fred fik med bare 5 minutter igen udlignet på et veltimet hovedstød.

Internacional fik dog svaret igen bare minuttet efter, da indskiftede Valdívia trykkede bolden ind bag Diego Cavalieri i gæsternes bur til en uhyre vigtig sejr for hjemmeholdet.

Det har nemlig ikke været en let tid for Internacional efter 0-5 nederlaget til Chapecoense. Valdívia brød sammen i tårer lige efter sin scoring, og Alex vandede også høns i glæde, da han blev skiftet ud øjeblikket efter.

Internacional generobrer med sejren 2. pladsen i Serie A, og holdet fra Porto Alegre har nu kun 6 points op til duksene fra Cruzeiro. Fluminense ligger 8'er med 5 points op til Top 4.