fredag den 10. oktober 2014

Eks-landsholdskeeper Dida så rødt i Internacional-kollaps

Den tidligere brasilianske landsholdskeeper Dida havde en trist aften i Serie A, da hans Internacional indkasserede en øretæve på 5-0 ude mod oprykkerne fra Chapecoense.

‘O Colorado’ (De Røde) havde ellers alle tiders mulighed for at hente 3 points på topholdet Cruzeiro i kampen om det brasilianske mesterskab, men det blev forpurret af et velspillende hjemmehold.

Chapecoense kunne således gå til pausen oppe med 2-0 på mål af Diones og Leandro, og det blev endnu værre i 2. halvleg, hvor Leandro og Diones igen passerede Dida i gæsternes bur.

Dida sluttede kampen af med at se direkte rødt efter en nødbremse, og på det efterfølgende straffespark satte Camilo bolden sikkert ind bag markspilleren Rafael Moura, som overtog hanskerne i mangel på indskiftningsmuligheder.

Internacional ligger 3‘er i tabellen med 9 points op til duksene fra Cruzeiro og 2 points op til São Paulo på 2. pladsen. I den modsatte ende avancerer Chapecoense til 14. pladsen med 2 points ned til nedrykningsstregen.

I en tidligere torsdagskamp spillede Fluminense og Atlético-MG 0-0 på Maracanã. Gæsterne missede dermed chancen for at generobre en plads i Top 4, mens Fluminense tabte terræn i kampen om de 4 pladser i Copa Libertadores 2015