torsdag den 23. oktober 2014

Dagoberto redder point til Cruzeiro i overtiden

Det blev til bare et enkelt point, da topholdet Cruzeiro tog imod Palmeiras fra den tungere del af tabellen i den 30. spillerunde af Serie A.

Kampen på Mineirão endte 1-1, men Cruzeiro var heldige med at hente det ene point. Palmeiras kom nemlig foran ved Mouche 43 minutter inde i 2. halvleg, men indskiftede Dagoberto reddede ‘A Raposa’ (Ræven) i overtiden.

Cruzeiro skulle set over de 90 minutter have vundet kampen. Det var der i hvert fald chancer til, men stolpen og Palmeiras-keeperen Fernando Prass reddede 100-års jubilaren. Hjemmeholdet havde sædvanen tro bolden meget, men der bliver måske spillet lidt for meget på tværs for tiden.

Førerholdet beholder trods tabet af de 2 points forspringet ned til de nærmeste forfølgere fra São Paulo, som måtte nøjes med 0-0 i Chapecoense. Cruzeiro har 7 points ned til Kaká & Co. og med bare 8 spillerunder igen ligner det endnu et mesterskab til Marcelo Oliveiras tropper.