søndag den 12. oktober 2014

Goiás' unge juvel brillerede med hælscoring

Goiás fik distanceret sig til nedrykningsstregen efter at ‘O Esmeraldino’ (De Smaragdgrønne) hjemme på Serra Dourada besejrede Coritiba med 3-0.

Hjemmeholdet havde halvt så mange afslutning som Alex & Co., men effektiviteten var med Goiás ligesom man rådede over fænomenal godt spillende keeper i Renan.

Stopperen Jackson åbnede scoringen efter bare 9 minutter spil, mens David fordoblede føringen midt i halvleg efter fin oplæg fra stortalentet Erik.

Den 20-åarige Erik lukkede selv kampen 8 minutter efter pausen, da han med hælen sparkede Thiago Mendes flade indlæg ind bag Vanderlei i gæsternes bur.

Goiás rykkede med sejren op på 9. pladsen med 8 points ned til nedrykningszonen, mens Coritiba ligger nede som nummer 18 med ét point op til den kritiske streg.