tirsdag den 14. oktober 2014

Utrolige Neymar med fire kasser mod Japan

Det brasilianske landshold brillerede i Singapore med en 4-0 sejr over Japan i tirsdagens testkamp. Neymar var i forrygende spillehumør med fire scoringer, og anføreren havde faktisk et par gode muligheder til endnu flere.

Neymar sprak nullet efter 17 minutter, da han blev spillet i dybden af Diego Tardelli. Barcelona-spilleren driblede sikkert forbi den japanske keeper Kawashima og sendte bolden ind i det tomme mål.

Den næste mål faldt bare 2 minutter inde i 2. halvleg. Nu var det indskiftede Philippe Coutinho, som med en tre-tås-aflevering fandt Neymar i dybden, og den japanske keeper blev denne gang overlistet af et fladt skud.

Brasiliens tredje scoring faldt med et lille kvarter igen. Philippe Coutinhos skudforsøg blev kun halvklaret af den japanske målmand, og Neymar havde ingen problemer med at sende returen i nettet.

De kanariegule svingede igen sværet over det japanske landshold med 10 minutter igen. Kaká kom igennem i siden efter bandespil med Robinho, og Neymar pandede sikkert den tidligere Milan-stjernes indlæg i nettet til 4-0.

Det brasilianske landshold har nu hentet fire sejre ud af fire mulige efter at Carlos Dunga igen har fået overtaget ansvaret for 'A Seleção’. Der bliver arbejdet stenhårdt, man holder nullet, og Neymar ser ud til at stortrives i sin rolle som anfører.

Der er ikke mange spillere tilbage fra VM-fadæsen i juni-juli måned, men de mange nye spillere ser ud til at havde fundet sammen med resterne af det hold, som blev splittet ad af de tyske verdensmestre for bare 3 måneder siden.

Brasiliens landshold skal igen i kamp i næste måned. Første opgave hedder Tyrkiet i Istanbul den 12. november, og seks dage senere møder Dungas drenge Østrig i Wien.