søndag den 19. oktober 2014

Fred og Fluminense vandt målfest på Maracanã

Fluminense kom tilbage på vinderkurs i Serie A, da ‘O Tricolor’ hjemme på Maracanã besejrede Criciúma med 4-2.

Gæsterne tog ellers teten ved Ronaldo Alves efter 43 minutter, men Fluminense svarede hurtigt igen ved Wágner på hver sin side af pausen.

Den argentinske playmaker Conca bragte hjemmeholdet foran med to inden at Lucca fik reduceret midt i 2. halvleg.

Det hele sluttede med et straffespark til Fluminense kort før tid, og holdets topscorer Fred var sikker i eksekveringen.

Fluminense avancerer til 7. pladsen med 5 points op til Top 4. Og Fred nærmer sig med sin 12. sæsontræffer 1. pladsen på topscorerlisten. Criciúma ligger tredjesidst med kurs mod Serie B.

Se målene fra Fluminense - Criciúma

Fred er nu kun et enkelt mål fra 1. pladsen på årets topscorerliste (Foto: Lance)