søndag den 5. oktober 2014

Rekordscoring af Ceni og Kaká oppe i det røde felt

Grêmio og São Paulo bød de 43.653 betalende tilskuere på Arena Grêmio i Porto Alegre på en hæsblæsende forestilling, da de to Top 4-kandidater satte hinanden stævne på Arena Grêmio i Porto Alegre,

Der var masser af chancer i begge ender, og der blev 'slåsset' for hver en millimeter i alle 90 minutter. Selv rolige Kaká kom op i det røde felt efter nogle hårde nærkampe, og Grêmios træner Luíz Felipe Scolari blev bortvist for protester.

Det hele endte med en udesejr på 1-0. Målmandslegenden Rogério Ceni blev matchvinder, da han 9 minutter inde i 2. halvleg udnyttede et straffespark begået mod Alan Kardec.

Dermed satte den 41-årige Ceni endnu en scoring ind på sin bugnende målkonto, hvor saldoen nu lyder på 122. Det gør São Paulo-kaptajnen til verdens suverænt mest målfarlige keeper.

Scoringen markerede også slutningen på Grêmio-målmanden Marcelo Grohes fine serie af minutter med rent bur. Det blev til i alt 854, hvilket svarer til 9,5 kamp.

São Paulo holder sin 3. plads i Serie A, og 'O Tricolor' halede såmænd tre points ind på rækkens nummer 2 fra Internacional, som kom tomhændet fra lørdagens møde med duksene fra Cruzeiro.

Grêmio holder også sin 5. plads og det er kun målscoreren som holder gauchoerne fra at overhale Atlético-MG i spillet om de fire pladser i Copa Libertadores.