torsdag den 2. oktober 2014

Peruviansk landsholdsangriber overgår legenden Ronaldo

Corinthians tog et stort skridt nærmere semifinalen i Copa do Brasil, da ‘O Timão’ (Det Store Hold) hjemme på sin spritnye arena i Itaquera besejrede Atlético-MG med 2-0.

Paolo Guerrero bragte hjemmeholdet foran 24 minutter inde i kampe på et flot hovedstød, og den peruvianske landsholdsangriber passerede dermed Ronaldo på listen over alletiders målscorere i den sort-hvide trøje.

Ronaldo 'O Fenônemo’ scorede 35 mål i 69 kampe for 'O Timão’, mens Guerrero nu er oppe på 36 . Der er stadigvæk et stykke vej op for peruvianeren til nummer 1 på ranglisten, som er Cláudio med 305 kasser i perioden 1945-1957..

Guerrero var såmænd også opmand til kampens anden scoring, som faldt 36 minutter efter pausen. Peruvianeren vandt en luftduel med Atlético-keeperen Victor, og netop indskiftede Luciano var hurtigt over nedfaldet, og så stod den 2-0.

De to mandskaber spiller returkamp den 15. oktober på Mineirão, og her kan Corinthians leve med et etmålsnederlag og alligevel sikre sig en plads i næste fase.