torsdag den 9. oktober 2014

Topscoreren og troldmanden sender Botafogo til bunds

Botafogo og Palmeiras kæmper en brav kamp for at komme fri af nedrykningsdyndet, så der var nærmest tale om en 6-points-kamp, da de to storklubber satte hinanden stævne på Maracanã denne onsdag. 

Det blev gæsterne fra Palmeriras, som fik mest at glæde sig over. Topscorer Henrique slog til med kampens eneste scoring 4 minutter inde i 2. halvleg efter oplæg fra den chilenske playmaker Valdívia med tilnavnet 'El Mago' (Troldmanden).

Botafogo var noget svækket til dagens opgør, idet klubbens to bedste målmænd Jefferson og Andrey er af sted med hhv. A- og OL-landsholdet. Landsholds- og klubkalender ikke er koordineret, og det betyder, at mange klubber lider, når de skal stille spillere til rådighed til diverse landshold.

Kampen blev overværet af bare 9.123 betalende tilskuere. Det er således ikke megen opbakning, som Rio-klubben får fra lægterne her i denne kritiske fase. Botafogo var sidst en tur nede i Serie B i 2003, og de ligner et godt bud på en nedrykker igen i 2014. 

Resultatet betyder, at Palmeiras rykker op på 13. pladsen i Serie A med 3 points ned til nedrykningsstregen, mens Botafogo dumper helt til bunds i rækken eftersom Coritiba hentede 3 points hjemme mod en anden dumpekandidat, nemlig Criciúma.

Se målet fra Botafogo - Palmeiras

Topscorer Henrique udplacerer Botafogos tredjekeeper Helton Leite (Foto: Lance)

Onsdagens kampe i Serie A:
Botafogo - Palmeiras  0-1
Coritiba - Criciuma  1-0
Cruzeiro - Corinthians  0-1
Figueirense - Flamengo  1-2
Grêmio - Sport Recife  2-0
São Paulo - Atlético-PR  1-0
Vitória - Goiás  2-2

Ingen kommentarer:

Send en kommentar