mandag den 13. oktober 2014

Luan sætter Atlético-MG på Copa Libertadores-kurs

Atlético-MG tog en vigtig skalp i kampen om de fire pladser i Copa Libertadores 2015, da 'O Galo’ (Hanen) hjemme på Arena Independêndia besejrede São Paulo med 1-0.

Den lille angriber Luan blev matchvinder, da han 26 minutter inde i 2. halvleg udplacerede målmandslegenden Rogério Ceni med et skud tæt inde under mål.

De to mandskaber stillede noget svækket op til dagens match. Hjemmeholdet måtte undvære Diego Tardelli, mens São Paulo måtte undvære Kaká og Souza.

De 3 nøglespillere er alle med det brasilianske landshold i Singapore, hvor der på tirsdag venter en testkamp mod Japan.

Resultatet betyder, at Atlético-MG rykker op på 4. pladsen i Serie A, mens São Paulo må se sin 2. plads overtaget af Internacional.