mandag den 20. oktober 2014

Corinthians vandt marathon-kamp mod Internacional

Corinthians holdt liv i håbet om en Top 4-placering, da ‘O Timão’ (Det Store Hold) vandt søndagens svære udekamp mod Internacional med 2-1.

Landsholdsspillerne Paolo Guerrero og Gil sørgede for at gæsterne kunne gå til pausen oppe med 2-0. Internacional trykkede på i 2. halvleg og fik fortjent reduceret ved Nilmar.

1. halvleg blev en marathon-forestilling med 13 tillægsminutter. Det var Corinthians-kæmpen Cássio, som måtte behandles for en flænge, som keeperen fik i en duel med Wellington Silva.

Corinthians rykker med sejren op på 5. pladsen med bare et enkelt point til Top 4, mens Internacional nu nok må vinke farvel til mesterskabet.

‘O Colorado’ (De Røde) har på 3. pladsen nu hele 9 points op til duksene fra Cruzeiro, og det bliver mere end svært at hente med bare 9 spillerunder igen.