onsdag den 22. oktober 2014

Robinho undersøges i sag om gruppevoldtægt

Den 30-årige brasilianske landsholdsspiller Robinho bliver i øjeblikket undersøgt for en sag om gruppevoldtægt i Italien, skriver den italienske avis Corriere dello Sport på sin hjemmeside.

Episoden daterer sig tilbage til januar 2013, mens den nuværende Santos-spiller endnu spillede for Milan, men selve anmeldelsen om overgrebet løb først ind nogle måneder senere.

Offeret er en 18-årige brasiliansk pige, som Robinho havde mødt på en restaurant i Milano, hvor driblekongen var sammen nogle venner og i første omgang også sin kone.

Den unge kvinde fortæller, at Robinho og hans kammerater havde forgrebet sig på hende senere om aftenen efter at landsholdsspilleren havde sendt sin kone hjem.

Anklagemyndigheden i Italien havde krævet fængsling af Robinho, men dommeren Alessandra Simion afviste anmodningen, fordi hun vurderede, at der hverken var risiko for gentagelse eller påvirkning af vidner.

Det er ikke første gang, at angriberen sættes i forbindelse med en sag af denne karakter. Da Robinho spillede for Manchester City tilbage i 2009, blev brasseren frifundet for en voldtægtsanklage efter et discotheque-besøg i Leeds, slutter Corriere dello Sport.

Robinho har på sin officielle hjemmeside afvist historien fra den italienske avis, og han kritiserer samtidigt de brasilianske medierne for at gengive den uden at undersøge tingene nærmere.

Hovedpersonen selv er elles ved at få sin karriere på sporet igen. I aften tager Santos med Robinho i startopstillingen imod Fluminense i den brasilianske Serie A, og i morgen (torsdag) forventes det, at landstræner Carlos Dunga udtager 'O Rei das Pedaladas' (Kongen af husmandsfinten) til testkampene mod Tyrkiet og Østrig.

'Kongen af Husmandsfinten'  nyder tiden efter tilbagekomsten til Santos (Foto: Lance)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar