tirsdag den 14. oktober 2014

Brasilianske OL-angribere finder netmaskerne

Brasilien har aldrig vundet olympisk guld i herrefodbold, men i 2016 skal det være, når Rio de Janeiro er værtsby for verdens største sportsbegivenhed.

Arbejdet med det brasilianske OL-landshold er allerede godt i gang, og træner Alexandre Gallo har i de sidste dage testet sine spillere i to kampe, som begge gav sejr til de kanariegule tropper.

Mandagens kamp på Mané Garrincha i Brasília gav en sikker 3-0 sejr over det amerikanske U23-landshold, mens Gallos udvalgte tre dage forinden besejrede Bolivias A-landshold med 3-1 på Arena Pantanal i Cuiabá.

OL-landstræneren kan glæde sig over, at holdets angribere rammer netmaskerne. Luan, Douglas Coutinho og Vinícius Araújo slog til mod USA, mens Thalles (2) og Luan alias ‘Luanel Messi’ var på pletten mod Bolivia

Fodboldforbundet kan ud over de fine resultater glæde sig over, at OL-projektet har fået en fin modtagelse blandt brasserne med hhv. 10.067 og  11.662 tilskuere på de to VM-arenaer. 

OL-landsholdet samles igen i november måned, hvor spillere og teamet omkring holdet har en uges forberedelse i England inden at turen går videre til en U20-turnering i Kina.

Se målene fra Brasilien - USA

Ademílson var en af de eneste angribere som ikke scorede i de to testkampe (Foto: Globo)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar